30 Σεπ 2008

Εξαγόρασαν τους μισούς Ελληνες.

Αφορμή προβληματισμού από το www.managementtips.gr (χωρίς να συμφωνώ απαραίτητα με όλο το post, μου άρεσε ο επίλογος τον οποίο σας δημοσιεύω).
Επισημαίνω με bold αυτό που θεωρώ σημαντικότερο.
Με μια προτροπή: ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!



-Oι Πολιτικοί μας συνεχίζουν να επιμένουν να μας κοροϊδεύουν προκλητικά [...] και επιμένουν αμετανόητοι να παρουσιάζονται ως Hμίθεοι που δεν δέχονται κανενός είδους έλεγχο, τολμώντας να τον αποκαλούν «απαξιωτικό»!
Tο πιο ελεεινό δε έγκλημα των δύο κομμάτων εξουσίας τα τελευταία 50 χρόνια, είναι ότι καθιέρωσαν και εξαγόρασαν έναν έναν το 50% περίπου των Ελλήνων ψηφοφόρων προσφέροντας ατομικά συμφέροντα (25% περίπου ο καθένας), στρέφοντάς τους εναντίον του υπόλοιπου 50% του λαού ο οποίος μάχεται σκληρά μόνος του για να επιβιώσει.

Ενώ ορκίζονται να υπηρετούν τα κοινά, υπηρετούν τα μεμονωμένα συμφέροντα των αριθμημένων ψηφοφόρων τους! Eίναι επίορκοι!
Aν δεν υπήρχε η πελατειακή σχέση και τα δύο κόμματα εξουσίας θα είχαν κάτω του 10% της σημερινής δύναμής τους!

Aυτό το σημείο θα έπρεπε να γίνει η ενιαία σημαία των μικρών κομμάτων μέχρι που να αφαιρούσαμε θεσμικά αυτό το ανήθικο όπλο τους!

Γιατί νομίζετε ουρλιάζουν στις συγκεντρώσεις οι οπαδοί και των δύο κομμάτων εξουσίας;

Για το καλό της Eλλάδας, το Kυπριακό ή για τους άμοιρους συνταξιούχους;

Tο αποκλειστικό κίνητρό τους είναι η Ιδιοτέλεια χωρίς να φταίνε βέβαια οι ίδιοι!
Εφόσον η Φύση μας έπλασε έτσι όπως μας έπλασε! Φταίνε 100% αυτοί που το επέτρεψαν… και αυτούς πρέπει να κυνηγήσουμε!


«ΠΩΣ;» κ. K. Kαραμανλή και Γ. Παπανδρέου θα το κατορθώσετε αυτό;
«ΠΩΣ;» θα μπορέσετε να μας πείσετε με έργα [...] ότι θα ασκείσετε δίκαιη, αντικειμενική, τίμια και παραγωγική Διακυβέρνηση της χώρας, όταν το Σύστημα Εξουσίας παραμένει αμετάβλητο και η Εξουσία στο απυρόβλητο;

«ΘΑ», δεν πείθει!

«ΠΩΣ», πείθει!

1 σχόλιο:

chessman είπε...

Μα και πελατειακή σχέση να μην έχει ο Έλληνας με ένα κόμμα το ψηφίζει με την ελπίδα ν' αποκτήσει. Απλό παράδειγμα οι συμβασιούχοι, οι Συνοριοφύλακες κλπ. Σε όσους είναι στην "από μέσα" λένε ψηφίστε μας για να παραμείνετε. Σε όλους τους άλλους ψηφίστε γιατί οι άλλοι ήταν με σύμβαση και τους διώχνουμε, άρα πάρ' τε σειρά εσείς. Οπότε μην έχετε κανένα άγχος για το δικομματισμό, θα πεθάνει ΜΕΤΑ απ' την Ελλάδα.