11 Ιουν 2010

Μην αγοράζετε ρε σεις!

Να διευκρινίσω ότι δεν έχω NOVA, αλλά θέλω να σας δείξω μια νοοτροπία.
 
Χθες έγινε η συνέντευξη τύπου της NOVA (από τα ακριβότερα συνδρομητικά πακέτα στον Κόσμο) για το High Definition που θα ξεκινήσει.

Σε ερώτηση αν θα πέσουν οι τιμές η απάντηση ήταν:

«Οι αυξημένες πωλήσεις της υπηρεσίας στο πρώτο τρίμηνο του 2010 δείχνουν ότι η τιμολογιακή πολιτική μας είναι σωστή». 

Με άλλα λόγια: Αφού ρε μ@#@%*$ μας τα χώνετε κανονικά, χαζοί είμαστε να μειώσουμε;


Ισχύει και το ανάποδο. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝ. 

ΜΗΝ αγοράζετε ρε σεις ότι είναι ακριβό, ώστε να πέσει η τιμή του!ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ κάποτε, φίλοι ΣΥΝ-ΜΟΣΧΑΡΟΙ...Η είδηση από το www.satleo.gr3 σχόλια:

chessman είπε...

Πού ν' αρχίσω να εξηγώ πόσο ρηχή είναι αυτή η σοσιαλιστικώς παντοδύναμη άποψη. Αντ' αυτού σου προτείνω να κόψεις και τη ΔΕΗ απ' το σπίτι σου γιατί κι αυτοί το 'χουν χέσει με την τιμή του ρεύματος μπας και φθηνήνει. Ορίστε ; Αυτό δε γίνεται ; Α, ωραία. Τότε κάποιος θα πρέπει να σου μιλήσει κάποτε για τα μονοπώλια και τις δεσπόζουσες θέσεις στην αγορά. Εγώ δεν μπορώ γιατί εκείνη τη μέρα έλλειπα απ' το σχολείο.

BG είπε...

Και το μονοπώλιο είναι μια παράμετρος που τους διευκολύνει να είναι αδιαπραγμάτευτοι, αν και δεν θα συνέκρινα ΔΕΗ-ΝΟVA.

Η ΔΕΗ είναι απολύτως απαραίτητη, χωρίς βολικές εναλλακτικές λύσεις (τώρα ξεκίνησε η Verbund).
Η NOVA δεν είναι τόσο απαραίτητη, τουλάχιστον όχι σε σημείο να μην μπορεί να υποστεί ένα μποϋκοτάζ της τάξης π.χ. του 15-20%

Η ΔΕΗ δίνει από τα φθηνότερα ρεύματα στην Ευρώπη, η NOVA την ακριβότερη συνδρομή στην Ευρώπη.

chessman είπε...

Σιγά μην ξανοίγεσαι με τη ΔΕΗ. Το υποτιθέμενο φθηνό ρεύμα, ξέρεις, το δίνει μόνο στους λεγόμενους οικικούς καταναλωτές και φυσικά σκίζει αλύπητα τα μαγαζιά και τη βιομηχανική κατανάλωση. Η μπίζνα έγινε αντιληπτή απ' τους Ευρωπαίους και από Σεπτέμβριο θα το νοιώσεις στο κορμί σου τι σημαίνει μέσα στην κρίση μια ΔΕΚΟ να αναγκάζεται να ανεβάζει τα τιμολόγιά της. Τώρα, όσο για τη NOVA και τις τιμές της να θυμάσαι ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει τις τελευταίες 2 δεκαετίες με συνέπεια κάτι "περιττές πολυτέλειες" του '80 και '90 σήμερα να είναι ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι σε όσους είναι πλέον ανάγκη έχουν μικρά (αλλά υπαρκτά) περιθώρια να διεκδικήσουν χαμηλότερες χρεώσεις. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με παραδείγματα.