13 Οκτ 2009

Αγοράζουν και τρομοκρατούν διαιτητές

Οταν δεν τους αγοράζουνε, τους τρομοκρατούν.

Ας μη διαφύγει της προσοχής μας ο εμπρησμός και καταστροφή της μηχανής του Διαιτητή που τόλμησε να σφυρίξει ενάντια στο Γαύρο.

Έχω ήδη δηλώσει από την παρωδία "ΑΕΚ-ΟΣΦΠ" ότι δεν θα ξαναδώ super league, μέχρι να φύγει ο Κόκκαλης από τα πράγματα και να υπάρξει Αξιόπιστο Πρωτάθλημα.
Μέσα σε τρεις βδομάδες είχαμε την σφαγή της ΑΕΚ ΚΑΙ στην Ξάνθη και τώρα τον εμπρησμό.

Σχετικό δημοσίευμα:

«Χτύπημα» που θυμίζει μαφία


http://www.gazzetta.gr/content/view/50408/166/


Μια δυσάρεστη... έκπληξη περίμενε τον διαιτητή Αντώνη Καρατζίκα μετά το τέλος της συνάντησης ανάμεσα στο Γαλάτσι και το Περιστέρι.
Ο ρέφερι που είχε ακυρώσει το γκολ του Λεονάρντο στο ματς με την Καβάλα είδε την μηχανή του να έχει καεί ολοσχερώς από αγνώστους.

Ο Καρατζίκας μετά το τέλος της συνάντησης του ερασιτεχνικού παιχνιδιού κατευθύνθηκε προς το σημείο που είχε παρκάρει τη μοτοσικλέτα του αλλά αντί για τη μηχανή του, αντίκρισε μια άμορφη μάζα που είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Ερωτηματικά προκαλεί αυτή η ενέργεια καθώς στον αγώνα του Γαλατσίου, το διαιτητικό τρίο ήταν άριστο στις υποδείξεις του και δεν υπήρχε κανένας λόγος ή αφορμή για να δημιουργηθεί τέτοιο περιστατικό από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Καρατζίκας δεν βρίσκεται πλέον στις επιλογές στον πίνακα των διεθνών, αφού του στοίχισε η επίμαχη φάση με το ακυρωθέν τέρμα του Λεονάρντο στη συνάντηση Ολυμπιακού-Καβάλας (0-0) στο Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: