19 Φεβ 2011

τηλεφωνικο σεξ



Τηλεφωνικό σεξ είναι μια συνομιλία μεταξύ δύο ή περισσότερων στο τηλέφωνο, όπου τα άτομα που περιγράφουν την πράξη του σεξ.
Τηλεφωνικό σεξ χρησιμοποιεί φαντασία, διότι εικονικό σεξ δύσκολο, αν ο χειριστής δεν θέτει τις εικόνες στο κεφάλι του καλούντος και ο επισκέπτης πρέπει να είναι ανοιχτή στην ευχαρίστηση.


Η σεξουαλική συνομιλία λαμβάνει χώρα μεταξύ προσώπων μέσω τηλεφώνου, ειδικά όταν τουλάχιστον ένας αυνανίζεται ή επιδίδεται σε σεξουαλική φαντασίωση.
Τηλέφωνο πορνό συνομιλίας έχει πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων: καθοδηγείται, σεξουαλική ήχους, αφήγηση, σεξουαλική ανέκδοτα και ομολογίες ειλικρινή έκφραση
των σεξουαλικών συναισθημάτων ή αγάπη ή συζήτηση του πολύ προσωπικά και ευαίσθητα θέματα.

Τηλεφωνικό σεξ υπάρχει τόσο στο πλαίσιο των ερωτικών σχέσεων και ως μια εμπορική συναλλαγή μεταξύ πελάτη που πληρώνει και αμειβόμενη επαγγελματική.

Υποκατάστατο για τη σωματική οικειότητα

Τηλεφωνικό σεξ δεν περιλαμβάνει σωματική επαφή μεταξύ των συμμετεχόντων. Τα ζευγάρια μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε τηλεφωνικό σεξ όταν η απόσταση κάνει σωματική οικειότητα άκαιρη.

Λόγω πιθανότητας για συναισθηματική οικειότητα μεταξύ εκείνων που κάνουν τηλεφωνικό σεξ, είναι ένα θέμα αν τηλεφωνικό σεξ πρέπει να θεωρείται απιστία όταν αφορά ένα πρόσωπο έξω από μια προσωπική σχέση.
Παρ 'όλα αυτά το τηλεφωνικό σεξ, δεν πρέπει να συγχέεται με πορνεία, όπου τα χρήματα ανταλλάσσονται για σεξουαλικές υπηρεσίες ή φυσική πράξη.

Ένα βασικό πλεονέκτημα του τηλεφώνου σεξ είναι ότι δεν μπορούν να μεταδώσουν μια σεξουαλική μόλυνση.