24 Σεπ 2009

ΑΕΚ-ΟΣΦΠ: Δεν θα ξαναδώ "Super League"!

Στη χώρα που το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δεν παίρνει πάντα o καλύτερος στα γήπεδα, (δηλαδή η ΑΕΚ με τους περισσότερους βαθμούς, τις περισσότερες νίκες, τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες, την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, τον πρώτο σκόρερ, τον πρώτο σε ασίστ, τον πρώτο στην στατιστική αξιολόγηση και τους περισσότερους σκόρερ).

στη χώρα που οι διαιτητές αναθέτουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα στο Γαύρο,

στη χώρα που ο όποιος Δαλούκας κλείνει τα μάτια στο χέρι του Μέλμπεργκ που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα αν δινόταν, (αλλά δίνει κίτρινη για διαμαρτυρία στον Μάκο και τον αχρηστεύει αμυντικά),

κλείνει τα μάτια στο χτύπημα του Τοροσίδη στον Χουανφράν που είναι αποβολή,

το γύρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Νικοπολίδη το οποίο είναι έμμεσο,

ενώ πριν είχε προηγηθεί κι άλλο χέρι...


...σ' αυτή τη χώρα χρειάζεται να πάρουμε όλοι μερικές αποφάσεις.


Οι δικές μου:
Ορκίζομαι ότι από σήμερα δεν θα ξαναδώ στην TV, ούτε θα ξανακούσω στο ράδιο, ούτε θα ξαναπάω στο γήπεδο σε αγώνα της Super League.

Δεν θα ξαναμπώ σε site ή link για οτιδήποτε αφορά το "πρωτάθλημα".

Είναι ντροπή και χαμένος χρόνος και κρίμα για τους αθλητές που παιδεύονται και τους παράγοντες που ξοδεύονται.


Το μόνο που ελπίζω είναι ο Θεός (επειδή είμαι αρκετά μικρότερος του Κόκκαλη), να μ' αξιώσει να υπάρχω στη μετά Κόκκαλη εποχή και να δω κάποτε ένα καθαρό πρωτάθλημα.



ΥΓ: Πιστεύω ότι οι άλλες 15 ομάδες της Super League θα έπρεπε να αποβάλλουν τον Ολυμπιακό ή να φέρουν άξιους διαιτητές από την Ευρώπη.


Σχετικό Link bet-gr.blogspot:" Επνιξε" δύο πεναλτι ο Δαλούκας και τελικά κέρδισε ο Ολυμπιακός...

7 σχόλια:

Greek Rider είπε...

Υπάρχει και το μπάσκετ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΛΑΨΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?(ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ - ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ;)ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=37575&nt=108&lang=1

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι έτσι να κάνεις. Πιστεύω ότι έκανες το ίδιο όταν κάποιοι έσβηναν τα φώτα στα γήπεδα, έμπαιναν μέσα και έσκιζαν τα δίκτυα για να διακοπεί ο αγώνας, επειδή η ομάδα τους έχανε....

Ανώνυμος είπε...

@12:04 Καμία σχέση το χέρι του Κυπέλλου με το προχθεσινό.

Ανώνυμος είπε...

kalitera.....giati theloume ta dika mas , dika mas kai ta dika tous , dika mas....den se akouo omos na les tpt gia to penalnti pou den dothike sto pao-aris...eki mipos den tha allaze ti roi tou agona... alla ti na kanoume?mallon ise opados tou pao k epidi xasate ti monadiki eykeria na apomakrinthite stous vathmous skiliazete...to xeri itan penalnti TELOS..mporis na stamatisis eki...

chessman είπε...

Μια ομάδα συχαίνομαι πραγματικά σ' όλο τον πλανήτη κι αυτή είναι η ΑΕΚ. Ο λόγος είναι ότι έχει τέτοιους ακριβώς οπαδούς (όπως ο admin του blog). Ο καθένας τους μπορεί με ακρίβεια να θυμηθεί και να σου "διηγηθεί" όλες τις περιπτώσεις που τάχα αδικήθηκε, έπεσε θύμα συνωμοσίας κλπ κλπ με αποτέλεσμα φυσικά να χάνει αυτή η "ομαδάρα" τα πρωταθλήματα, τις προκρίσεις κλπ. Ποτέ δε φταίει τίποτα άλλο ! Κι αν ακόμα αδικούνται κι άλλες ομάδες φταίει ο Κόκκαλης και καλά να πάθουν σ' αυτές έτσι άξιζε. Άιντε ξυπνήστε χαπακωμένοι ! Το τόπι έτσι παίζεται παντού κι αν, λέμε αν, έχεις την ομάδα που αξίζει μπαίνεις μέσα ρίχνεις 3-4 τεμάχια κι ας φας και 1-2 πέτσινα. Αυτό ακριβώς έκανε η μεγάλη Λίβερπουλ της δεκαετίας του '90. Είχε παθητικό μέσο όρο 2 γκολ, αλλά ενεργητικό ... 4 ! Ποιος και γιατί ν' ασχοληθεί με τη διαιτησία και τον Κόκκαλη της Αγγλίας ; Όπου φτώχεια και γκρίνια λέει ο σοφός λαός.Δηλαδή πού πας με τον Ταχτσίδη ρε μεγάλε ; Έβαλες τον Τζιμπούρ στο ψυγείο για ένα βίτσιο, έχεις τον προπονητή απλήρωτο ως τώρα (ναι ναι αλήθεια είναι !) είχες μέχρι χθες για πρόεδρο έναν εμφανώς καθυστερημένο που φορούσε δυο αριστερές σαγιονάρες (Νικολαΐδη) και σου φταίνε οι Θεοί κι οι Δαίμονες μαζί; Άιντε πολύ ασχοληθήκαμε με το ΑΕΚάκι που αν απλώς δεν είχε έδρα στην Αθήνα εννοείται θα ήταν από καιρό στη Β' εθνική.

BG είπε...

@chessman
Θεωρητικά έχεις δίκιο.
Πρακτικά στην Ελλάδα δεν μπορεί να ευδοκιμήσει η ομάδα που θα έχει τόση διαφορά από τον ΟΣΦΠ που να νικάει και τους παίκτες και τον διαιτητή. Κι αυτό γιατί ο Κόκκαλης τσεπώνει πάντα τα λεφτά του CL (μέσω πρωτάθληματος).
Ξέρεις ότι το άθλημα έχει και "ψυχολογία" που τα ελληνικά κοράκια ξέρουν να καταστρέφουν συστηματικά και επαγγελματικά.

Επιμένω στην απόφασή μου ακόμη κι όταν - πιθανά - θα νικάμε τις "μικρές" Σαλονικιώτικες ομάδες.

btw ο χαρακτήρας του Τζιμπούρ είναι απαράδεκτος, Ντεμικός δεν ήμουν ποτέ (και η Βανδή μου τη δίνει :-)