14 Μαΐ 2009

Eurovision 2009 second semi final

Δεν ξέρω αν ο Νορβηγός Alexander Rybak "καβάλησε το καλάμι" και ποιοι δεν τον πάνε, πάντως για μένα ξεχώρισε στον ημιτελικό και δεν θα παραξενευτώ αν το πάρει το Σάββατο.

Από την άλλη ο Σάκης δεν με έπεισε, αν και το προσπάθησε, καλός για πεντάδα, αλλά την πρωτιά μάλλον να την ξεχάσουμε...

Κατά τα άλλα συμπαθητική η Κροατία, καλή φωνή η Πολωνέζα, μοναδική η άνεση του Arash (Αζερμπαϊτζάν) σε ένα τραγούδι που δεν μου άρεσε (σε αντίθεση με το Boro-Boro που το γουστάριζα πριν ακουστεί στην Ελλάδα) και τέλος κρατάω τον disco ήχο (μόνο) από την Ουγγαρία (κατά τα άλλα δεν βλεπόταν).

Τα λέμε στον τελικό!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω ότι ο Alexander ήταν εξαιρετικός. Έδωσε φοβερή παράσταση στη σκηνή και το τραγούδι του ξεχώρισε. Οι χορευτές ήταν απλά τέλοιοι και ο ίδιος πάρα πολύ εκφραστικός. Δυστυχώς όμως ούτε και εμένα με έπεισε ο Σάκης. Έκανε ότι μπορούσε αλλά το τραγούδι κακά τα ψέματα είναι μέτριο. Δύο κύρια αρνητικά μου έχουν μείνει: 1) Η φωνή του ακουγόταν πολύ βραχνή και 2) το πρόσωπό του έδειχνε την ηλικία του. Τον περίμενα πιό φρέσκο αλλά από ότι φαίνεται η κούραση συσσωρεύτηκε και φάνηκε. Για μένα η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Δανός. Το τραγούδι του μου άρεσε από την αρχή αλλά χθες τα έδωσε όλα! Μπράβο του!

Έχοντας δει λοιπόν όλα τα τραγούδια που θα ακούσουμε το Σάββατο μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Σάκης δεν θα νικήσει. Για μένα τις πιο πολλές πιθανότητες έχουν οι Νορβηγία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Αζερμπαϊτζάν. Προσωπικά όμως θά'θέλα να νικήσει ο Νορβηγός.